Over ons

Onderweg Op Je Levenspad de "Spiri"

Meditatie - Reiki - Massage - Kaart Legging
Persoonlijke ontwikkeling - Cursussen - Wasi

Inzicht Krijgen in:
Omgang met emotie jezelf en je medemens Je eigen mogelijkheden,
Gaven en talenten Situaties die op je Levenspad komen Vervulling van je wensen Je eigen zijn en je eigen handelen Meditatie Persoonlijke gesprekken. Het Biedt de Mogelijkheid om je Manier van werken in je beroep en je omgang met anderen onder de loep te nemen. Je leert oude processen bij te stellen en je eigen doelen helder te Krijgen en te houden. Daarbij gaat het niet om goed of fout maar het inzicht krijgen in Situatie en wat je er aan kunt doen. Met behulp van dit inzicht kun je beslissingen Nemen;
wil je dat het zo blijft, of wil je iets veranderen.......?

Durf de zoektocht aan te gaan en ontdek .....

In de prakrijk de "Spiri" worden consulten met de Raider Waite tarot kaarten gegeven door Loes van Doorn en Reiki massages door Harold Verwey.

"De missie van Loes is het helpen en begeleiden van de
medemens met hun levensvragen"

Zij werkt met de astrologische cirkel, waarin alle levensgebieden vertegenwoordigd zijn.
Hierbij is een vraag niet echt nodig.

Aan de hand van de tarot kaarten zullen zich dan bepaalde situaties laten zien die op dat moment belangrijk voor je zijn. Waardoor eventueel samen naar een oplossing gewerkt kan worden.


Als reiki-master is Harold verbonden met de universele energie, veel mensen ervaren zijn behandeling als 'helend'. Ze hebben na een behandeling minder klachten, voelen een verlichting, zijn meer in balans en rustiger.

Reiki is een universele levensenergie. Ieder mens is verbonden met deze energie en in staat deze door te geven. Maar door invloeden van buitenaf raakt bij de meeste mensen dit zelf helend kanaal minder door latend. Bij iemand die Reiki geeft, zijn de energiebanen van het lichaam geopend waardoor hij/zij is verbonden met de universele bron van energie. Zo is er onbeperkte toegang om deze levensenergie door te geven. Bij een behandeling stroomt deze energie door de handen van de behandelaar naar het lichaam op dat moment wordt aangeraakt. Het brengt de energie huishouding in evenwicht, heft blokkades op, zorgt voor ontspanning en ontgift het lichaam.